Bruidstaart


Wil je op je huwelijksdag graag een bruidstaart? Je kunt kiezen voor een fantastische bruidstaart van De Pleats. Die wordt dan speciaal naar jullie wens gemaakt. Je kunt aangeven in welke sfeer en kleuren je de taart wilt. De taart wordt gemaakt in een ‘lichte versie’ van marsepein die niet zo zwaar op de maag ligt. 
 

Zelf bestellen?
Dat kan natuurlijk ook. Jullie kunnen zelf een taart bestellen bij een bakker naar keuze. De Pleats rekent dan snijgeld per persoon.

 

Aansnijden

Bij aankomst in De Pleats staat de bruidstaart voor jullie klaar. Nadat jullie de taart met z’n tweeën hebben aangesneden, nemen wij het van jullie over. We zorgen dat alle gasten een lekker stukje krijgen.

 

Bovenste taartje bewaren?
Indien mogelijk en door jullie gewenst bewaren wij het bovenste taartje voor jullie om mee naar huis te nemen. Eén van de gebruiken is dat je dit taartje invriest en opeet als het eerste kindje wordt geboren. Maar je kunt het taartje natuurlijk ook gewoon lekker opeten en terugblikken op jullie bruiloftsfeest.

 

Alternatief: de bruidsijstaart
Is er ’s middags eigenlijk geen tijd voor een bruidstaart en willen jullie die toch heel graag? We kunnen de taart ook later serveren, als toetje na het diner. Jullie kunnen in dat geval ook kiezen voor een bruidsijstaart. Dat is weer eens wat anders.

 

 


Volg ons
Twitter @trouweninburgum